OM OSS, I BYGGIHOP

Byggihop i Sverige AB är ett familjeföretag som sätter stort värde på att leverera ett kvalitativt arbete och få nöjda kunder.  Vi prioriterar en bra kommunikation och en tydlig överenskommelse med dig som anlitar oss.  Ett fungerande samarbete  mellan oss liksom med andra fackmän som eventuellt behöver anlitas är en förutsättning för att du ska bli en nöjd kund.

De priser samt lösningsförslag vi föreslår när du anställer oss utgår ifrån bra materialval och tydliga beskrivningar kring uppdraget.  

Våra anställda

Vår arbetskraft består idag av två snickare: Janne & David.

Janne (Jan-Erik Holmgren) har arbetat inom byggbranschen i över 40 år, haft egen firma i ca 20 år . Janne har  bred erfarenhet av olika typer av byggprojekt,  både inom offentliga och privata sektorn. Han har även arbetat som uppskattad byggrådgivare på tidigare byggvaruhuset Silvan Bygg AB. Janne har även byggteknisk examen från KTH/YTH från 1996.

David Holmgren är utbildad från Sågbäcksgymnasiet i Huddinge, där han gick bygglärlingslinjen i 3 år. Sammanlagt har David ca 5 års erfarenhet inom branschen och han har dessutom byggställningscertifikat upp till 9m.

 

Kontakta oss!

Det är gratis att fråga om en offert. Hör av dig så tar vi det därifrån!